9. syyskuuta 2007

Tervetuloa HYYn Vihreisiin

HYYn Vihreät, tuttavallisemmin HyVi, on 1983 perustettu Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa, Helsingin yliopistolla ja niiden ulkopuolella aktiivisesti vaikuttava, puoluepoliittisesti sitoutumaton, riippumaton kansalaisjärjestö.


Toimimme kestävän, reilun, avoimen, läpinäkyvän, tasa-arvoisen ja esteettömän maailman puolesta.


Haluamme muuttaa yhteiskuntaa toimintamme kautta. Tuomme uusia, myönteisiä ja raikkaita näkemyksiä yhteiskunnalliseen keskusteluun – pyrimme aktiivisesti muokkaamaan maailmaa sellaiseksi, kuin toivoisimme sen olevan.


HyVin toimintaa jäsentävät toimistollamme Uudella ylioppilastalolla parillisten viikkojen tiistaisin järjestettävät kokoukset. Niissä keskustellaan antoisasti ajankohtaisista aiheista ja suunnitellaan tulevaa toimintaa. Järjestämme myös erilaisia tilaisuuksia, jotka ovat aina avoimia kaikille kiinnostuneille.


HyVin politiikka muotoutuu sen jäsenten kiinnostusten ja ajankohtaisten teemojen mukaan. Akateemisen maailman lisäksi HyVin toiminta kohdistuu vaikuttamiseen niin kaupungin kuin koko maan, maanosan ja maailman politiikkaan.


Jos haluat olla mukana tekemässä vihreää politiikkaa ilman puolueiden kahleita, HyVi on hyvä valinta. Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja: