19. tammikuuta 2011

HyVin toimintaa vuonna 2011

HYYn Vihreät kokoontui viime viikolla suunnittelemaan tulevaa toimintaa.


Vuotta tulevat värittämään kahdet vaalit. Kevään eduskuntavaaleissa on ehdolla kaksi hyviläistä ehdokasta, HyVin hallituksessakin oleva Verna Castren sekä Emma Kari, joka toimii myös HyVin edustajana ylioppilaskunnan edustajistossa. HyVi nostaa vaalien aikaan esille omia vaalitavoitteitaan osallistumalla erilaisiin tapahtumiin sekä järjestämällä tilaisuuksia yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa.


Syksyllä ovat edessä jälleen edustajistovaalit. Hyviläiset ehdokkaat haluavat paitsi nostaa esille opiskelijoita koskettavia epäkohtia yliopistolla ja ylioppilaskunnassa, myös kasvattaa HYYn roolia kaupunkitason vaikuttajana. Halutessamme voimme ottaa aktiivisesti osaa keskusteluun kävelykeskustan kehittämisestä, pyöräilyn edistämisestä tai Helsingin surkeasta asuntotilanteesta. Tuleva edustajiston kausi on poikkeuksellisesti vain vuoden mittainen, joten seuraavat edarivaalit järjestetään jo ensi vuonna.


HYYn järjestöjen muutot saatiin viime vuonna päätökseen, ja myös Kupolin järjestöt ovat viimein päässeet käynnistelemään toimintaa uusissa tiloissa. Viime syksynä järjestettiin hienot avajaiset, ja lisää bileitä on tulossa. Lisäksi Kupoli on kaikille avoinna joka torstai, ja Kupolin järjestöt vuorollaan järjestävät Kupolissa mm. leffailtoja, keskustelutilaisuuksia ja lukupiirejä.


Vihreät Salongit ovat kaikille avoimia keskustelutilaisuuksia, joita on järjestetty vuodesta 2008. Tilaisuuksissa on aina jokin ajankohtainen aihe sekä muutamia alustajia. Myös vuonna 2011 HyVi järjestää Salonkeja yhteistyössä Helsingin Vihreiden nuorten kanssa.


Vuoden aikana on tulossa myös pyöräretkiä, teatteriekskursioita, parkkipaikkapiknikejä ja muuta yhteistä ajanviettoa. Syksyllä on myös luvassa ohjelmaa erityisesti uusille opiskelijoille. HyVin toiminnasta ja tavoitteista keskustellaan tapaamisissa, joita järjestetään pääsääntöisesti parillisten viikkojen tiistaisin. Lisätietoja saat mm. nettisivuiltamme.


Tervetuloa mukaan toimintaan!

Senja

HyVin puheenjohtaja 2011


Ei kommentteja: